Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ – ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΙΓΑΝΗΣ

Η δημοτική αρχή Τεμπών προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα στους πολίτες

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2016 10:45

Αιχμηρή ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, σχετικά με την απάντηση – εξήγηση του δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου και του αρμοδίου για την καθαριότητα αντιδημάρχου κ. Τσαπλέ, σε ρεπορτάζ της «Ε» για τις χωματερές – σκουπιδότοπους στην παραλία Αιγάνης.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη «αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η απάντηση – εξήγηση, του δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου και του αρμοδίου για την καθαριότητα αντιδημάρχου κ. Τσαπλέ, στο ρεπορτάζ της «Ε» σχετικά με τις χωματερές – σκουπιδότοπους στην παραλία Αιγάνης (Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό). Αντί ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να ζητήσουν δημόσια τουλάχιστον ένα μεγάλο συγγνώμη και να δεσμευθούν ότι τέτοιες εικόνες δεν θα υπάρξουν στο μέλλον, κατηγόρησαν τους κατοίκους και παραθεριστές, ότι ο ίδιοι που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στα παράλια του Δήμου Τεμπών είναι οι ίδιοι που πάνε και πετάνε τα αντικείμενα. Αν είναι δυνατόν δημοτική Αρχή, που αρέσκεται να χαρακτηρίζεται υπεύθυνη και δημιουργική, να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα. Σαν αντιπολίτευση έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο θέμα της αποκομιδής και εναπόθεσης των απορριμμάτων από τον δήμο μας, σε μέρη ακατάλληλα και επικίνδυνα για την υγεία και το περιβάλλον. Έχουμε κατηγορηθεί από τον κ. Κολλάτο γιατί απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες για τον έλεγχο αυτών των παράνομων χωματερών. Όμως στην ανωτέρω απάντηση-εξήγηση ο κ. Κολλάτος, αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Τσαπλές, καλώς, καλούν όσους γνωρίζουν ποιος ρίχνει τα μπάζα και σκουπίδια να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. Από τις δικές του παράνομες εναποθέσεις (χωματερές) των απορριμμάτων, που πρέπει να απευθυνθούμε, για να προφυλάξουμε την υγεία των δημοτών και να προστατεύσουμε το περιβάλλον;

Και η ανακοίνωση του κ. Μανώλη καταλήγει με ένα απόφθεγμα προς τον δήμαρχο κ. Κολλάτο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Τσαπλέ: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις….».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass