ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΡΙ- ΛΟΥΤΡΟ

Αναμένουν διευκρινίσεις για το οικιστικό

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2015 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:36

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μέσα ατμόσφαιρα αγωνίας για καίρια ζητήματα που αφορούν τα παράλια πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας του συλλόγου Καστρί Λουτρό Αιγάνης του Δήμου Τεμπών, στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Μπάκαβος, είναι η σύνταξη του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (Τ.Χ.Σ.) που είναι η βασική προϋπόθεσή του για την επίλυση του οικιστικού ζητήματος στην παραλία Αιγάνης, στο Καστρί – Λουτρό και στα Μεσάγγαλα, βάσει του νόμου 4269/2014.

 Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρέμβαση του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και αναμένει τις τελικές διευκρινίσεις σύνταξης των Τοπικών Χωρικών Σχεδίων.

Για τα θέματα της καθημερινότητας , ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου ο κ. Κολλάτος ανέφερε ότι δρομολογούνται έγκαιρα οι ενέργειες ώστε όλα να είναι άψογα και στην παραλία Αιγάνης, στο Καστρί Λουτρό και τα Μεσάγγαλα.

Στη γενική συνέλευση παρευρέθηκαν ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κων. Δεσπόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσάτσαρης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του συλλόγου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass