ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ

ICBS Λάρισας: Κόμβος ανάμεσα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2016 9:42
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση, στους νέους χώρους του ICBS, στο κέντρο της Λάρισας. Στιγμιότυπο από την εκδήλωση, στους νέους χώρους του ICBS, στο κέντρο της Λάρισας.

Περισσότεροι από 70 υποψήφιοι από όλη τη Θεσσαλία συμμετείχαν χθες στην «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε το κολλέγιο ICBS Λάρισας

με την υποστήριξη των εταιριών MEDIA SATURN - MEDIAMARKT, WURTH HELLAS S.A., ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ., συμμετοχή που αν μη τι άλλο καταδεικνύει τη σημαντικότητα της ανάπτυξης στοχευμένων δράσεων με στόχο τη σύζευξη επιχειρηματικότητας και απασχόλησης καθώς και τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος των διοργανωτών καθώς όπως υπογράμμισε η διευθύντρια σπουδών του ICBS Λάρισας κ. Μαριάνθη Κατσίκα, η ηγετική θέση του κολλεγίου στην ιδιωτική εκπαίδευση, η βαθιά γνώση του εκπαιδευτικού αντικειμένου στη διοίκηση, το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις και κυρίως η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και το άνοιγμα των υποψηφίων στην αγορά εργασίας. Στην πρώτη φάση της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι των εταιριών: MEDIA SATURN - MEDIAMARKT, WURTH HELLAS S.A., ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., παρουσίασαν το προφίλ των επιχειρήσεων, τα πρότυπα διαχείρισης αλλά και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στη σημερινή εποχή, ενώ ακολούθησαν προσωπικές συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις διαδικασίες και τη μεθοδολογία επιλογής προσωπικού από πλευράς κορυφαίων εταιριών.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα βιογραφικά που συγκέντρωσε το ICBS Λάρισας, προκύπτει ότι οι ηλικίες υποψηφίων που συμμετείχαν στην «Ημέρα Καριέρας» ήταν από 30 έως και 58 ετών, οι περισσότεροι εκ των οποίων απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με πολύχρονη ωστόσο εργασιακή εμπειρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass