Ν.Παπαδόπουλος: Σκοπός του συνεδρίου η διαμόρφωση μιας ευρύτερης πολιτικής

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2016 19:30

Την Παρασκευή 23-09-16 ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος παρευρέθηκε στην Νίκαια όπου παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του 2ου συνεδρίου του , παρουσία του συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρο Παπαγεωργίου και του γραμματέα της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Κιλελέρ Στέργιο Γούση.

Ο κ.Παπαδόπουλος δήλωσε ότι σκοπός του κρίσιμου συνεδρίου είναι η διαμόρφωση μίας ευρύτερης πολιτικής με κύρια χαρακτηριστικά την κοινωνική γείωση και την συμμετοχή της πολιτών στα κοινά προκειμένου να λαμβάνουν κι αυτοί μέρος σε σημαντικές διαδικασίες και γενικότερα στην διαμόρφωση πολιτικής. Επίσης, αναφέρθηκε σε πιο ανοιχτές και ευρείες διαδικασίες όχι μόνο προς την κοινωνία, αλλά και εσωτερικά όσον αφορά στην οργανωτική δομή του κόμματος, έτσι ώστε να είναι εφικτή η αλληλεπίδραση τόσο στην κοινωνική όσο και την κομματική βάση, πράγμα το οποίο είναι απόλυτα αναγκαίο και ζητούμενο για την Αριστερά.

Τέλος, ο βουλευτής άκουσε τους προβληματισμών των πολιτών και στην πορεία η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα της επικαιρότητας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass