ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣ. ΛΕΒΕΝΤΗ

Ο Κατσιαντώνης στις ΗΠΑ με ομογενείς

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2016 8:34

Ολοκληρώνεται το ταξίδι στη Νέα Υόρκη με αφορμή το συνέδριο Concordia Summit 2016, του Βασίλη Λεβέντη με τους δύο βουλευτές της Ένωσης Κέντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη και Μάριο Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε σε επενδυτές, παρουσία πολλών ηγετών από την Ευρώπη, την Ασία, και τα Βαλκάνια, μεταξύ αυτών, ο πρώην επίτροπος της ΕΕ Μ. Μπαρόζο, τόνισε την ανάγκη για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, λέγοντας πως "η χώρα μου δεν χρειάζεται άλλα δάνεια, αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι επενδύσεις.

Ο βουλευτής νομού Λάρισας, κ. Γιώργος Κατσιαντώνης ανακοίνωσε πως «βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τους ομογενείς στην Αμερική κατέγραψε όλα τα θέματα που τους αφορούν και ασπάστηκε τις ιδέες τους για μια πιο "υγιή" Ελλάδα, καθώς και τις ανησυχίες τους για τη συνεχιζόμενη κρίση στη χώρα που πονάνε και είναι η πατρίδα τους. Ο βουλευτής Λάρισας τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους και ότι θα μάχεται καθημερινά για το συμφέρον του Έλληνα πολίτη. Ο Βασίλης Λεβέντης με τους δύο βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον μεγαλοεκδότη και πρώην πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Παύλο Κοτρότσο, ενώ συναντήσεις με ομογενείς είχαν και στη Βαλτιμόρη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass