ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ.ΥΠΟΔΟΜΩΝ Γ. ΔΕΔΕ

Σύντομα η δημοπράτηση του κόμβου Πυργετού

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2016 10:49
Από τη συνάντηση του δημάρχου Τεμπών κ. Κ. Κολλάτου στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Γ. Δέδε Από τη συνάντηση του δημάρχου Τεμπών κ. Κ. Κολλάτου στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Γ. Δέδε

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Σημαντικά έργα που αφορούν τον Δήμο Τεμπών και κατ’ επέκταση την ευρύτερη περιοχή αφού πρόκειται για έργα που ξεφεύγουν από τα στενά όρια ενός δήμου και μόνο, συζήτησε στην Αθήνα ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε.

Η συνάντηση έγινε πριν το ραντεβού που είχε ο δήμαρχος Τεμπών με τον ίδιο τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Στον κ. Δέδε ο κ. Κολλάτος έθεσε εκ νέου ζητήματα που ήδη έχουν κατατεθεί και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην πορεία το έργου του ολοκληρωμένου κόμβου στον ΠΑΘΕ στο ύψος του Πυργετού, όπου αναμένεται η δημοπράτησή του μετά τις διευκρινιστικές διατάξεις στον σχετικό νόμο. Επίσης συζήτηση έγινε για την κατασκευή του σιδηροδρομικού προαστιακού σταθμού στην Ιτέα καθώς και η περαιτέρω προώθηση των μελετών για την ανάδειξη της Κοιλάδας των Τεμπών.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η επίσκεψη στην περιοχή του Δήμου Τεμπών μετά από πρόσκληση του δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου κλιμακίου του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών με επικεφαλής τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη και τον γενικό γραμματέα κ. Γιώργο Δέδε ώστε ο δύο άνδρες και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου να δουν από κοντά τα ζητήματα και αιτήματα του δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου και την ορθότητά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass