ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Ξαναπάμε βιβλιοθήκη….παρέα με τους συγγραφείς;»

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2015 15:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:40

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Ξαναπάμε βιβλιοθήκη….παρέα με τους συγγραφείς;» που οργανώνει και υλοποιεί το παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας.

Έτσι, αύριο Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, από τις 10.30 έως τις 11.45 το πρωί, η συγγραφέας κ. Χρυσή Γιάντζιου θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Ο γυρισμός της Μινοδώρας». Την παρουσίαση αυτή μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω.

Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, που υπογράφεται από την ομάδα εθελοντών «Πάμε βιβλιοθήκη»(Μπλιούμη Ελένη  /  Νταγιάννη Καίτη  /  Παναγιώτου Ευαγγελία  /  Σαράτσης Γεώργιος  /  Σερλέτη Ευθυμία) επισημαίνεται, χαρακτηριστικά:

«Mε τη δράση μας αυτή προωθούμε τον απώτερο στόχο μας, να δώσουμε δηλαδή το έναυσμα στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να παρέμβει για να γίνει η «ξεχασμένη» βιβλιοθήκη χώρος συζήτησης και διαλόγου, χώρος φιλόξενος για τους ανθρώπους του πνεύματος, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου, όλους τους πολίτες. Παράλληλα κρατούμε την υπόσχεση που δώσαμε στα παιδιά και στους γονείς τον περασμένο Απρίλη για την υλοποίηση προγράμματος αντίστοιχου με αυτό που είχαμε κάνει την προηγούμενη χρονιά και έτυχε της ευρείας αποδοχής από την πλευρά τους. Θα είμαστε λοιπόν ξανά για άλλα οχτώ Κυριακάτικα πρωινά στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης και θα περιμένουμε τα παιδιά προκειμένου να συνταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των βιβλίων.
Οδηγοί σε αυτό το ταξίδι θα είναι γνωστοί και άγνωστοι λογοτέχνες και συγγραφείς βιβλίων για παιδιά που είτε κατάγονται είτε ζουν στη Θεσσαλία. Τους ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και δέχτηκαν να έρθουν αφιλοκερδώς για να μας παρουσιάσουν ένα μικρό κομμάτι του έργου και του εαυτού τους. Τους περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί ξέρουμε πως θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass