Εκδήλωση για τους ηλικιωμένους στην Καλλιπεύκη

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2016 10:17

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για την ημέρα αυτή, ο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», οργανώνει φιλική βραδιά, για τις ηλικιωμένες και ηλικιωμένους του χωριού, στο κατάστημα της Αποστολίας και Στέλιου Παπαδημητρίου και στις εφτά και μισή το βράδυ.

Με την έναρξη της βραδιάς, θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία του Κωνσταντίνου Πιλάβιου, «Τι είναι αυτό;», που σε πέντε μόλις λεπτά, αποκαλύπτει... μια ολόκληρη ζωή.

Καλούνται όλες και όλοι άνω των 65 ετών να παραβρεθούν. Η βραδιά, εκτός της ταινίας, θα περιλαμβάνει: δείπνο τιμής, ποτό, διασκέδαση. Για τους άνω των 65, είσοδος ελεύθερη. Αυτονόητο πως στα ζευγάρια που ό ένας είναι κάτω των 65 η είσοδος είναι ελεύθερη και για τους δυο.

Ελπίζουμε πως μέσα από αυτή την εκδήλωση, θα δώσουμε κάποιο περιεχόμενο στην ημέρα και μια ελπίδα στους ηλικιωμένους για την επόμενη μέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass