ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Μ. ΜΑΜΑΡΑ-Κ. ΔΕΣΠΟΠΟΥΛΟ

Στην Περιφέρεια ο Γ. Μανώλης για θέματα του Δήμου Τεμπών

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2016 7:22

Τη στήριξη της Περιφέρειας σε θέματα πρόνοιας και όχι μόνο, που αφορούν στον Δήμο Τεμπών ζήτησε από την εντεταλμένη σύμβουλο Μ. Μαμάρα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος συναντήθηκε και με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Δεσπόπουλο, ο οποίος υποστήριξε πως «η περιοχή Ελιά του Δήμου Τεμπών δεν έχει κηρυχθεί ακόμη πυρόπληκτη», παραπέμποντας το θέμα στη δημοτική αρχή.

Αναλυτικότερα την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, όπου συναντήθηκε με τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Λάρισας κ. Μαρία Μαμάρα, Κοινωνικής Πρόνοιας και κ. Κώστα Δεσπόπουλο, Πολιτικής Προστασίας.

Σε σχετική ανακοίνωση της «Νέας Δύναμης» επισημαίνονται τα εξής: «Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Μανώλης είχε συνάντηση με την κ. Μαρία Μαμάρα, εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Π.Ε. Λάρισας, Κοινωνικής Πρόνοιας, με την οποία συζήτησαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της και ζήτησε τη στήριξή της σε θέματα πρόνοιας και όχι μόνο, που αφορούν στον Δήμο Τεμπών. Η κ. Μαμάρα με τη σειρά της δήλωσε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου Τεμπών και ότι θα στηρίζει κάθε πρόταση της αντιπολίτευσης που είναι προς την κατεύθυνση ανακούφισης και στήριξης της κοινωνίας του Δήμου Τεμπών και σε κάθε έργο που είναι προς την κατεύθυνση, ανάδειξης, προβολής και ανάπτυξης του δήμου».

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης συναντήθηκε με τον κ. Κώστα Δεσπόπουλο, εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο της Π.Ε. Λάρισας, Πολιτικής Προστασίας, από τον οποίο ζήτησε να ενημερωθεί αν ο Δήμος Τεμπών και συγκεκριμένα η Τοπική Κοινότητα Γόννων, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των ζημιών που υπέστησαν οι ελαιοπαραγωγοί του οικισμού Ελιάς από την πυρκαγιά τις 16-7-2016, όπως είχε ζητηθεί και είχε δεσμευθεί ο δήμαρχος κ. Κολλάτος να πράξει, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18-7-2016. Η απάντηση του κ. Δεσπόπουλου στο συγκεκριμένο ερώτημα ήταν αρνητική, εξηγώντας ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών δεν έχει κάνει κάποια ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή. Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Τεμπών στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν του τέθηκε το ερώτημα των ενεργειών του για κήρυξη της περιοχής Ελιάς του Δήμου Τεμπών σε πυρόπληκτη. Δεσμευόμενος για δεύτερη φορά να ερευνήσει το θέμα.

Και καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μανώλη: «Ελπίζουμε και πιστεύουμε να τηρήσει ο κ. Κολλάτος αυτή τη φορά τη δέσμευσή του, για το καλό των παραγωγών, τα ελαιόδεντρα των οποίων καταστράφηκαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass