ΚΡΙΚΕΛΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Η λύση στη θέρμανση

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2016 9:22

Η εταιρεία ΚΡΙΚΕΛΗΣ εξελίσσεται διαρκώς με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών της, στη χονδρική και λιανική πώληση.

Στο νέο χώρο επί της οδού Σεφέρη 99 στη Λάρισα, η Διεύθυνση και το προσωπικό, σας περιμένουν με τις καλύτερες προτάσεις και ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό, για το φετινό χειμώνα. Στη μεγάλη έκθεση θα βρείτε τους λέβητες D.D. NITROMIX που εισάγει κατ' αποκλειστικότητα η εταιρεία ΚΡΙΚΕΛΗΣ στο νομό Λάρισας. Οι συγκεκριμένοι λέβητες έχουν 6ετή εγγύηση που καλύπτει τόσο τα μηχανικά όσο και τα ηλεκτρικά τους μέρη. Επιπλέον συστήματα θέρμανσης της μεγάλης γερμανικής εταιρείας WOLF καθώς και της εταιρείας ARISTON. Εκτός από τις κλασικές μορφές, προσφέρει λύσεις και στην ενδοδαπέδια θέρμανση, παρέχοντας εγγύηση 30 χρόνων. Μία επιλογή η οποία παρέχει θερμική άνεση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Εάν επιλέξετε σώματα πάνελ καλοριφέρ, στην εταιρεία ΚΡΙΚΕΛΗΣ δεν θα καθυστερήσετε. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα από την αποθήκη στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με 10 χρόνια εγγύηση. Επίσης μεγάλη ποικιλία στα υδραυλικά μπάνιου, είναι στη διάθεσή σας για να φτιάξετε σωστά από την πιο μικρή επισκευή ή εργασία μέχρι τη μεγαλύτερη κατασκευή. Εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας που λειτουργούν με την επίβλεψη μηχανολόγων μηχανικών της επιχείρησης διαθέτουν άριστη τεχνογνωσία και είναι πάντα στη διάθεση των πελατών. Στην εταιρεία ΚΡΙΚΕΛΗΣ μπορείτε να απευθύνεστε και για το πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ" που επιδοτείται έως και 70%. Η Διεύθυνση της επιχείρησης αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας, ανταποδίδει, εξασφαλίζοντας για σας τα πιο αξιόπιστα συστήματα θέρμανσης στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΚΡΙΚΕΛΗΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Διεύθυνση: Σεφέρη 99

Τηλ : 2410 413 407

www.krikelis.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass