ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

«Κανένα πρόβλημα», λένε στη ΝΔ από τη συμμετοχή Αγοραστού

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2016 8:30

«Αδικαιολόγητο» χαρακτηρίζουν τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην Επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου τον συμπεριέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,

άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης και τοπικά στελέχη της ΝΔ, μετά και τα δημοσιεύματα που φιλοξενήθηκαν σε μερίδα του αθηναϊκού Τύπου και ιστοσελίδες και τα οποία, μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι «η ηγεσία της ΝΔ ενοχλήθηκε από την απόφαση του Κ. Αγοραστού να δεχθεί την πρωθυπουργική πρόσκληση».

Μάλιστα κάποιοι τράβηξαν ακόμη περισσότερο το σχοινί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι «υπάρχουν εισηγήσεις στην ηγεσία της ΝΔ ακόμη και για διαγραφή του Κώστα Αγοραστού, αλλά και του γαλάζιου προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνου Μίχαλου, που επίσης συμμετέχει στην Επιτροπή, από τη στιγμή που αρνήθηκαν να παραιτηθούν, μετά τις σχετικές συστάσεις».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Ε» «στην ηγεσία της ΝΔ, δεν υπάρχει κανένα θέμα Αγοραστού και δεν υπήρξαν παρεμβάσεις άνωθεν, καθώς θεωρούν ότι πολύ γρήγορα αυτή η Επιτροπή θα χάσει το κύρος της και εν τέλει δεν θα προσφέρει τίποτα στον διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση».

Ο ίδιος ο κ. Αγοραστός επέλεξε να μην τοποθετηθεί επί του θέματος, και προτίμησε να ασχοληθεί με την επίσκεψη της υφυπουργού Υποδομών Μ. Χρυσοβελώνη και του γ.γ. του Υπουργείου Γ. Δέδε, «καθώς τα έργα των 43 εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκαν χθες για τη Θεσσαλία, έχουν περισσότερη αξία από την παραπολιτική».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass