Ενημέρωση πολιτών από κλιμάκιο της ΓΣΕΕ στη Νίκαια

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2015 19:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:46

 

Το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ, θα παράσχει δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής, προς όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών ζητημάτων καθώς και σε θέματα απασχόλησης.

Τα στελέχη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ θα μπορούν να εξυπηρετούν όλους τους ενδιαφερόμενους – εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα του Δήμου Κιλελέρ, στα εξής σημεία για το μήνα Φεβρουάριο 2015: Στη Νίκαια, στο Πολιτιστικό Κέντρο, αύριο Πέμπτη και ώρα 17:00 – 18:00 και στον Πλατύκαμπο, στο κτήριο του πρώην δημαρχείου και ώρα 18:00 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν σχετικά ερωτήματα για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών ζητημάτων καθώς και για θέματα απασχόλησης, είτε στα στελέχη του Δικτύου που θα παρίστανται τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, είτε μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, οδός Τζαβέλα 4, Λάρισα, στο τηλέφωνο 2410 537489 – 90 ή στο email larisainediktio@inegsee.gr (κ.κ. Αχ. Βαϊόπουλος, Ν. Πανγούλης, Φ. Χρήστου). Επίσης σχετικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν και στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα και στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλελέρ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass