ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ

Παρουσίαση βιβλίου του Τ. Αβραντίνη

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2016 8:56

Η Σχολή Καραβάνα και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνουν παρουσίαση βιβλίου του Τάσου Αβραντίνη: «Εκπαίδευση: Ελεύθερη Επιλογή ή μια γάτα που γαβγίζει».

Ο κ. Αβραντίνης είναι δικηγόρος κι έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη. Πρόσφατα, εξελέγη αντιπρόεδρος του κόμματος ΔΡΑΣΗ κι έχει εδώ και χρόνια ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Παιδείας.

Το βιβλίο πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, μέσα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, από τον ομότιμο καθηγητή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνο Βερέμη, τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο του «Δικτύου για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» Άννα Διαμαντοπούλου, παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας.

Στη Λάρισα το βιβλίο θα προλογίσουν ο ομότιμος καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Μπήτρος και ο διδάκτωρ Γενετικής, καθηγητής της Σχολής Καραβάνα, Γιώργος Καραβάνας. Θα ακολουθήσει σύντομη τοποθέτηση από τον συγγραφέα του βιβλίου. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με το πάνελ των ομιλητών, σε μια συζήτηση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θεάτρου Ο.Υ.Η.Λ. Παράλληλα, στο φουαγιέ του Θεάτρου, θα λειτουργεί έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης με θέμα: «Απελευθέρωση της Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass