Ανταπάντηση Καραλαριώτου στον Παν. Σάπκα

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2016 19:21

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, απαντώντας στην ανακοίνωση του αντιδημάρχου Πολιτισμού Παν. Σάπκα αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Σάπκα,

Παραδέχεστε στην απάντηση σας ότι τα μαθήματα δεν ξεκίνησαν 15 Σεπτεμβρίου . Παραδέχεστε ότι τα μαθήματα ξεκίνησαν σταδιακά . Αναφέρετε ότι η διάρκεια του σχολικού έτους είναι ίδια για όλους τους μαθητές . Παραδέχεστε όμως ότι δεν είναι ίδια η αρχή και η λήξη του σχολικού έτους για όλους τους μαθητές . Έχουμε δηλαδή μαθητές δύο ταχυτήτων ΄΄ . Παραδέχεστε δηλαδή , με τις όποιες δικαιολογίες σας , όλα αυτά που οι γονείς μας   κατήγγειλαν . Ο ρόλος σας , ως αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι να μην ξανασυμβούν όλα αυτά ταπροβλήματα για να μην αναστατώνονται γονείς , μαθητές και εργαζόμενοι .Κρατάμε από την απάντηση σας τη φράση: ΄΄Η διοίκηση του Δ.Ω.Λ. και η διεύθυνση κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς να γίνει κατά την ίδια ημερομηνία για όλο το προσωπικό και όλους τους εκπαιδευόμενους νέους.΄΄.

ΚυριεΣαπκα ,

Θα σας παρακαλούσαμε στο μέλλον , να μην κάνετε υποδείξεις στην αντιπολίτευση για το πώς θα χειρίζεται έγγραφες και προφορικές καταγγελίες γονέων . Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Παιδεία και τον Πολιτισμό δεν σας τιμούν τέτοιου τύπου υποδείξεις, ανήκουν σε άλλες εποχές» καταλήγει η κ. Καραλαριώτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass