ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχολείο ασφαλείας συνόρων

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2016 9:47

Στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης στο Κιλκίς, ολοκληρώθηκε πρόσφατα ένα ακόμη Σχολείο Ασφαλείας Συνόρων. Το σχολείο ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και κατά τη διάρκειά του οι σπουδαστές παρακολούθησαν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, στα οποία αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν στην ασφάλεια συνόρων όσο και πραγματοποίηση πρακτικής επίδειξης μέσων που χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια συνόρων.

Στο σχολείο συμμετείχαν 29 εκπαιδευόμενοι από 3 διαφορετικές χώρες (Βουλγαρία, Ιταλία και Ελλάδα), αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες, επαγγελματίες και μη του χώρου της ασφάλειας.

Ταυτόχρονα, η πρακτική επίδειξη υποστηρίχτηκε από εκπαιδευτές του Λιμενικού της Θεσσαλονίκης, του τελωνείου Ευζώνων και της Γ’ ΚΝΟ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας συμμετείχε στο Σχολείο αυτό με το μέλος του ΔΣ Μιχάλη Φωκά, ο οποίος επέστρεψε με άριστες εντυπώσεις και μεγάλο ενθουσιασμό. Η διοίκηση του Συνδέσμου επιδιώκει τη βελτίωση της ετοιμότητας των μελών του Εφέδρων Αξιωματικών για την καλύτερη αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και ιδιαίτερα για την ασφάλεια των συνόρων μας ενώ όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Απ. Βερέμης «αξίζει να σημειώσουμε τη μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή τη χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης των σπουδαστών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass