Τσικνοπέμπτη στο Γυμνάσιο Γόννων

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2015 18:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:51

Με λουκάνικα και σουβλάκια στα κάρβουνα  συνδυασμένα με πολύ κέφι και εφηβικά ξένοιαστα χαμόγελα τήρησαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης οι μαθητές του Γυμνασίου Γόννων. Το έθιμο του ...τσικνίσματος τηρήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που ανέλαβαν τη διοργάνωση της αποκριάτικης εκδήλωσης.Πολλά κιλά ψητών κρεάτων καλοψήθηκαν και προσφέρθηκαν στους μαθητές όχι μόνο του Γυμνασίου, αλλά και του Λυκείου Γόννων, που αυθόρμητα πήραν μέρος κι αυτοί στο αποκριάτικο έθιμο, αποδεικνύοντας πόσο ισχυροί είναι οι δεσμοί στις μικρές κοινωνίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Γόννων είναι ιδιαίτερα δραστήριος και αρωγός σ όλες τις δράσεις  του σχολείου. Το ίδιο ενδιαφέρον επιδεικνύει και ο δήμος Τεμπών και ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος κ. Τσούγιας, αλλά και η τοπική κοινωνία ,που πρόθυμα με τη μορφή δωρεών προσπαθεί να καλύψει ανάγκες των μαθητών και του Γυμνασίου και συμπαραστέκεται στο έργο των εκπαιδευτικών.

Σήμερα δε το βράδυ στους Γόννους θα πραγματοποιηθεί  ο ετήσιος χορός του Συλλόγου με στόχο όχι μόνο την ψυχαγωγία και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών του, αλλά και την ενίσχυση του ταμείου του, καθώς έχει δεσμευθεί και προσπαθεί να συνδράμει το Σύλλογο των διδασκόντων του Γυμνασίου στη δημιουργία μιας σύγχρονης βιβλιοθήκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass