×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/135555

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ – ΣΥΚΟΥΡΙΟ- ΓΟΝΝΟΥΣ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2016 8:38
Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις σε Μακρυχώρι, Γόννους και Συκούριο Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις σε Μακρυχώρι, Γόννους και Συκούριο

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)/ Του Κώστα Τσόλα

Με υπερηφάνεια, λαμπρότητα και επισημότητα ο Δήμος Τεμπών γιόρτασε και φέτος την επέτειο του «ΟΧΙ» τόσο στην έδρα του Δήμου το Μακρυχώρι όσο και στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων των πρώην Δήμων που απαρτίζουν τον σημερινό Δήμο αλλά και στα χωριά.

Στην έδρα του Δήμου, το Μακρυχώρι, το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Θωμά και στη συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου.

Στον γιορτασμό παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιούπας ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού, ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, η υποδιοικητής του Α.Τ. Περιφέρειας κ. Στέλλα – Μαρία Στράτου, ο πυραγός κ. Παναγιώτης Οικονόμου ως εκπρόσωπος της Π.Υ. Λάρισας οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Ντόντος και Ιωάννης Βλάγκας, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Άννα Μαγαλιού, το μέλος τοπικού συμβουλίου κ. Αποστολίνα Σαΐτη, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Θεόδωρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Ανάλογες ήταν και οι εκδηλώσεις στο Συκούριο με δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση.

Στις εκδηλώσεις στο Συκούριο συμμετείχαν ο δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέσσωνος κ. Κώστας Νταφούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ιωάννης Αργυρίου, Γεώργιος Έξαρχος, Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας, εκπρόσωπος του Α.Τ. Περιφέρειας Λάρισας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Στους Γόννους, μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Τσαπλές, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, Δημήτρης Μαϊμάρης, Θωμάς Τζέκας, Γεωργία Τσιόπα και οι τοπικοί σύμβουλοι Ιωάννης Αργυρακούλης και Θεοχαρούλα Τσιαπλέ.

Ακολούθησε παρέλαση μαθητών των Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Γόννων.

Gallery άρθρου

{gallery}135555{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass