ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΔΗΜΤΟ ΤΕΜΠΩΝ

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 2:04

Διευρυμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τεμπών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Συκούριο. Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τεμπών Δ.

Κουρίτας αναφέρθηκε στην ανάγκη εγρήγορσης. Ειδικότερα, ενημέρωσε τα μέλη για την επιτακτική ανάγκη ορισμού εκλογικών αντιπροσώπων σε κάθε εκλογικό τμήμα της επαρχίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Χ. Καπετάνου ο οποίος αφενός αναφέρθηκε στα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, αφετέρου «έθεσε και τη ΔΗΜΤΟ Τεμπών σε εκλογική ετοιμότητα».

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν, επίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών Γ. Μανώλης, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κ. Λανάρας, ο υπεύθυνος Οργανωτικού της ΝΟΔΕ Λάρισας Χ. Τσιλιάκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Γ. Βούλγαρης καθώς και πλήθος στελεχών της παράταξης από τον Δήμο Τεμπών.

Όπως σημειώνεται από τη ΝΔ «η Οργάνωσή μας, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία της πατρίδας μας, δηλώνει βροντερό «παρών»! Η ΝΟΔΕ Λάρισας βρίσκεται σε πολιτική και εκλογική ετοιμότητα, μεταδίδοντας καθημερινά τα μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στους πολίτες του νομού μας!

Η Νέα Δημοκρατία, με τις θέσεις και τις προτάσεις της αποτελεί τη μόνη υπεύθυνη δύναμη του τόπου! Και αυτό θα το αποδείξει εν τοις πράγμασι ο ελληνικός λαός, όποτε του ζητηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass