Αντιπροσωπεία της «ΣΤΗΡΙΞΗΣ» στον Θαν. Παιδή

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 9:31

Αντιπροσωπεία της Εθελοντικής Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ αποτελούμενη από τον Βασίλη Πιπέρη, τον Κώστα Δεμερτζή, την Άννα Κορτέση και τον Φώτη Βακιρτζηδέλη επισκέφτηκε τον Αντιπερειφερειάρχη Θανάση Παιδή και ζήτησαν την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις δράσεις που ετοιμάζει ή που έχει στα πλάνα του ο σύλλογος.

Ο κ. Παιδής άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα του είπαν οι άνθρωποι της ομάδας και συμφωνώντας τόσο με την φιλοσοφία όσο και με τις δραστηριότητες της υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση σε δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Μάλιστα η επόμενη μεγάλη δράση της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ, που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες, θα γίνει με την συμπαράσταση και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Όπως σημειώνεται από την οργάνωση «οι εκπρόσωποι της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ έμειναν εντυπωσιασμένοι από την διάθεση αλλά και από τις προτάσεις του Θανάση Παιδή και τον ευχαρίστησαν λέγοντας του πως η στάση του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τις ευθύνες τους απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους δίνει δύναμη να κάνουν και άλλα βήματα» ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα για να υπάρξει συντονισμός των ενεργειών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass