Εντυπωσιακές επιδείξεις αεροσκαφών (ΦΩΤ. και ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 18:42 | Τελευταία ενημέρωση: 06 Νοε 2016 10:12

Με εντυπωσιακούς ελιγμούς, ο επισμηναγός Σωτ. Στράλης της ομάδας «Ζευς» και, ο επισμηναγός Λεν. Δημητρίου της ομάδας «Δαίδαλος», καθήλωσαν τις χιλιάδες των Λαρισαίων που χθες το μεσημέρι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης προκειμένου να παρακολουθήσουν αεροπορικές επιδείξεις.

Οι επιδείξεις ήταν ενταγμένες στις τετραήμερες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την ερχόμενη Τρίτη αλλά το αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό σήμερα Κυριακή και τη Δευτέρα, από τις 9 πμ έως τις 17:00 ενώ την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, το αεροδρόμιο θα είναι ανοικτό ,από τις 13:00 έως τις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι, στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι) μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Πετάω και εγώ ζωγραφίζοντας...».

Ο διαγωνισμός, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά Δημοτικού, διοργανώνεται από την 110 Πτέρυγα Μάχης με την συνεργασία της Λέσχης Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, με τη διοίκηση της 110 ΠΜ να απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στα παιδιά.

Δείτε εδώ το βίντεο του web TV της "Ελευθερίας"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass