ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ - ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ:

Συνεχής αγώνας για την επιβίωση των συνταξιούχων

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2015 10:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:55

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, αλλά ταυτόχρονα και με αγωνιστική και διεκδικητική παρουσία για τα δίκαια συμφέροντα των συνταξιούχων, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Τυρνάβου και Περιχώρων πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για τη νέα χρονιά, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο κέντρο «Πανελλήνιον».

Η νέα διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τη δραστήρια και αειθαλή πρόεδρό της κ. Ζωή Βελισσαρίου το τελευταίο διάστημα πέρα από τις κοινωνικές εκδηλώσεις σημείωσε σημαντική συνδικαλιστικά δράση προς το συμφέρον των μελών της, αλλά και κατ' επέκταση της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Αρχικά, μιλώντας η πρόεδρος του Συλλόγου, αφού μετέφερε τις ευχές για τη νέα χρονιά σε μέλη και φίλους αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ενότητας των συνταξιούχων. Τόνισε να είναι ενωμένοι, να διεκδικούν μαχητικά τα δικαιώματά τους και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και να μην επιτρέψουν σε κανένα να ... λεηλατεί τα δικαιώματά τους τα οποία δεκαετίες πλήρωσαν με το υστέρημά τους.

Στη συνέχεια o γραμματέας κ. Τάσος Μπίλιος έκανε μια εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες, την παρουσία και τον αγώνα για τη διεκδίκηση των δίκαιων συμφερόντων των συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ).

Αμέσως μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τιμήθηκε για την πολύχρονη παρουσία και προσφορά του στο σύλλογο ο πρώην πρόεδρος κ. Γιάννης Πατσιαούρας. O κ. Πατσιαούρας ευχαρίστησε την πρόεδρο κ. Ζωή Βελισσαρίου και τη διοίκηση του Συλλόγου για την τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό του.

Τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η κ. Σουλτάνα Ντέλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass