ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΩΛ

Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον προστάτη της

Δημοσίευση: 07 Νοε 2016 11:18

Με τον επίσημο εορτασμό κορυφώνονται αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, οι τετραήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Στο ίδιο πλαίσιο ήταν ενταγμένη και η καλλιτεχνική εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες βράδυ από το ΑΤΑ, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον μαθητή του Μουσικού Σχολείου Λάρισας Κων. Κοίλια να απαγγέλλει τους στίχους για τον Ικαρο που εξυψώθηκε με την πτήση του.

Ακολούθησε χαιρετισμός που απηύθυνε ο Αρχηγός ΤΑ αντιπτέραρχος Χρ. Χριστοδούλου αλλά και αφιερώματα, τόσο στην ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και στον υπολοχαγό Δημήτριο Καμπέρο.

Με αφορμή έκθεση μαθητών της Γ' τάξης Γυμνασίου, ο κ. Χριστοδούλου απένειμε το πρώτο βραβείο στη μαθήτρια του Γυμνασίου Συκουρίου Αικατερίνη Σιαμανίκου. Το δεύτερο βραβείο απένειμε στη μαθήτρια του 14ου Γυμνασίου Ελιζώη Αρνέλλου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης. Τέλος το τρίτο βραβείο απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος στη μαθήτρια του Γυμνασίου Συκουρίου, Χάιδω - Χριστίνα Γερογιάννη.

Η χθεσινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από την "Big Band" του Μουσικού Σχολείου Λάρισας αλλά και από την Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο μητροπολίτης Λάρισας σεβ. Ιγνάτιος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκ. Παπαδόπουλος, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Δ. Κοτσιάφτης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, ο διευθύνων σύμβουλος της "Ε" Γ. Μιχαλόπουλος και πλήθος Λαρισαίων.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, σήμερα Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης των Λυκείων του νομού Λάρισας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, με παρακολούθηση ενημέρωσης για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγηση στη στατική έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό σήμερα Δευτέρα, από τις 9 π.μ. έως τις 17:00 ενώ αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου, το αεροδρόμιο θα είναι ανοικτό, από τις 13:00 έως τις 17:00.

Με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass