ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ

Νέα διοίκηση εξέλεξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών

Δημοσίευση: 11 Νοε 2016 9:41

Με την εκλογή νέας διοίκησης και αντιπροσώπων στην Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι οι εργασίες του 14ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βασίλειο Αποστολόπουλο, η ΠΟΣΣ αποτελείται από 5 σωματεία – δύο στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη και άλλο ένα με έδρα στον Βόλο – και εκφράζει συνολικά 9.000 φυσικά μέλη.

Το συνέδριο της ομοσπονδίας γίνεται κάθε τρία χρόνια και αυτή τη φορά επιλέχθηκε να διεξαχθεί στη Λάρισα, καθώς η περιοχή αποτελεί από παλιά σιδηροδρομικό κόμβο, διαθέτει την τεχνική υποστήριξη του ΟΣΕ, μέσω του αμαξοστασίου, και έχει πολλούς συνταξιούχους και εν ενεργεία σιδηροδρομικούς.

Στο συνέδριο έλαβαν μέρος – σύνεδροι και προσκεκλημένοι – συνολικά 70 άτομα.

Στην προχθεσινή πρώτη μέρα των εργασιών παραβρέθηκαν, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων, αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαβίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων του ΟΤΕ κ. Μπουκόπουλος, εκπρόσωποι των περιφερειακών σωματείων συνταξιούχων του ΟΤΕ Λάρισας, η πανελλήνια ομοσπονδία συνταξιούχων ΕΛΤΑ και εκπρόσωποι των σωματείων της περιοχής, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας, Νικόλαος Μουλίνος και Πέτρος Βογιατζής, αντίστοιχα, καθώς και ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νικόλαος Κουτσούκης με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass