Γ. Μανώλης: Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε ενωμένοι για το καλό των Τεμπών

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2015 13:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:57

 

Σαφέστατο μήνυμα πως η παράταξη "Νέα Δύναμη" θα παραμείνει ενωμένη και ενεργή στα δημοτικά τεκταινόμενα του δήμου Τεμπών, έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών Γιώργος  Μανώλης, μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών της παράταξης του, στο ξενοδοχείο "ΚΟΥΡΙΑ", στα Αμπελάκια, όπου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας.

Ο κ. Μανώλης τόνισε ότι «η αποψινή συνάντηση σηματοδοτεί ότι ο συνδυασμό μας είναι εδώ, είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών μας».

Ο κ. Μανώλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη στα στελέχη της παράταξής του, στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του συνδυασμού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. «Καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του 47% των δημοτών μας – σχεδόν ένας στους δύο δημότες, είπε «ναι» στη Νέα Δύναμη και σ΄ αυτά που προτείναμε», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο συνδυασμός  μας «Νέα Δύναμη» είναι η αυτοδιοικητική δύναμη που προκρίνει την ενότητα ως την σημαντικότερη προϋπόθεση για να πάει ο δήμος μας μπροστά. Αυτό επιδιώκουμε  και θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε με όλες μας  τις δυνάμεις, τα επόμενα χρόνια… θα είμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό όλων των πολιτών του Δήμου. Δεσμευόμαστε σαν αντιπολίτευση να τιμήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας, θα είμαστε αμείλικτοι σε φαινόμενα διαφθοράς και σπατάλης, θα αντιπολιτευόμαστε με πνεύμα σύνεσης, εντιμότητας και συνεργασίας. Σκοπός μας η βελτίωση των συνθηκών, στόχος μας η συμπαράσταση κάθε πολίτη, μαθητή, γονιού, επαγγελματία, επιχειρηματία, αγρότη, κτηνοτρόφου, μέσο μας η συνεργασία και η αλληλεγγύη. Στον δήμο Τεμπών επιβάλλεται να εγκατασταθεί μια νέα σχέση με τον πολίτη, μακριά από μικρορουσφέτια, ψιλοεξυπηρετήσεις και ψευτοκολλητιλίκια. Διεκδικούμε το αύριο που θα αρμόζει στα παιδιά μας και δεν δεχόμαστε σε αυτό καμία έκπτωση, κανένα διαχωρισμό, κανένα πολιτικό σύνορο, παρά μόνον τα όρια και τους όρους που αρμόζουν σε αυτούς που θέλουν να μετέχουν στην Ανθρωπιά, στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη».

Τελειώνοντας τη σύντομη ομιλία του ο κ. Μανώλης, κάλεσε  τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και τους προέδρους των Κοινοτήτων να κόψουν την πίτα του συνδυασμού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass