Η Ελισσάβετ Κράχτη φετινή Βασίλισσα στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2015 14:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:57

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Μια πανέμορφη 20χρονη φοιτήτρια θα είναι φέτος η βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Ο λόγος για την Ελισσάβετ  Νικ.Κράχτη που επιλέγει από την οργανωτική επιτροπή να ηγηθεί της φετινής μεγάλης παρέλασης το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς  22 Φεβρουαρίου.

Η Ελισσάβετ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο και είναι φοιτήτρια της σχολής προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά και είναι πτυχιούχος αρμονίου της Μουσικής σχολής του δήμου Τυρνάβου. Είναι «μπολιασμένη» με το Τυρναβίτικο Καρναβάλι, αφού συμμετέχει ανελλιπώς από τους πρώτους μήνες της ζωής της κάθε χρόνο σε αυτό, όχι μόνο στην διάρκεια της μεγάλης παρέλασης, αλλά και σε ένα σωρό άλλες εκδηλώσεις.

Η ίδια λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματός της, δήλωσε στην «Ε»: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή μου να ηγηθώ της φετινής προσπάθειας του τυρναβίτικου καρναβαλιού. Παράλληλα είναι και μεγάλη ευθύνη. Θα προσπαθήσω να μεταδώσω σε όσους επισκεφθούν τον Τύρναβο το μήνυμα της αισιοδοξίας της χαράς και της διασκέδασης που τόσο τα έχουμε ανάγκη και τόσο πολύ μας έλειψαν τελευταία. Καλώ όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την πόλη του Τυρνάβου το διήμερο, σε ένα nonstop party που θα στηθεί από την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί την  Καθαρή Δευτέρα με το μοναδικό έθιμο του μπουρανί ».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass