ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ

Ο Ν. Χριστόδουλος υποψήφιος με τη ΔΚΜ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2016 9:30

Υποψήφιος με την παράταξη ΔΚΜ στις εκλογές της Κυριακής για το ΤΕΕ κατέρχεται ο Λαρισαίος αρχιτέκτων μηχανικός Νίκος Χριστόδουλος.

Σε σχετική του δήλωση επισημαίνει τα εξής: Το ΤΕΕ ως θεσμός καλείται να ανταποκριθεί στις δύσκολες περιστάσεις που επικρατούν για τους μηχανικούς, να αντεπεξέλθει στο απαιτητικό κλίμα της εποχής και να κρατήσει στη χώρα μας το αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες, οι οποίες αποτελούν βασικές αρχές της παράταξης ΔΚΜ, με την οποία κατέρχομαι υποψήφιος. Όπως για παράδειγμα η άμεση λειτουργία της ηλεκτρονικής έκδοσης των οικοδομικών αδειών και η ηλεκτρονική αδειοδότηση του συνόλου των επιχειρήσεων σε μια μόνο φάση, με ευθύνη ελεύθερου επαγγελματία μηχανικού. Ακόμη με την παροχή κινήτρων για τον περιορισμό της γραφειοκρατείας στις αδειοδοτήσεις επενδυτικών σχεδίων, την επιμόρφωση του τεχνικού κόσμου του δημόσιου τομέα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και σε αναπτυξιακά προγράμματα, όπως και η εκχώρηση ρόλου ελεγκτή σε ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για αδειοδοτήσεις κατά το πετυχημένο πρότυπο των ελεγκτών δόμησης. Για τους παραπάνω λόγους, ζητώ τη στήριξη και την ψήφο όλων σας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Ο Νίκος Χριστόδουλος είναι αρχιτέκτων μηχανικός του Ε.Μ.Π., MSc στο Τμήμα Μηχανικών Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διατηρεί γραφείο Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Κατασκευών και είναι ιδρυτικό μέλος της Κατασκευαστικής Εταιρείας «ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΠ. – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. Ο.Ε.». Συναντάμε την επιστημονική του δραστηριότητα στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου Λάρισας και στην Επιτροπή Ερευνών, ενώ διετέλεσε γραμματέας (2002-2005) και αντιπρόεδρος (2008 – 2011) στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass