ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της ΝΔ Ελασσόνας

* Ολγα Κεφαλογιάννη: Ανάπτυξη με πολιτισμό - τουρισμό - περιβάλλον

Δημοσίευση: 21 Νοε 2016 11:00

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

«Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για μια Ελλάδα φωτεινή, δυνατή, που θα μας κάνει περήφανους», ασκώντας δριμεία κριτική στη σημερινή κυβέρνηση, έστειλε από την Ελασσόνα η βουλευτής της Ν.Δ. – τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού – πρώην υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ελασσόνας, που πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία δεκάδων στελεχών και πολλών φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Το στέλεχος της Ν.Δ., που πλαισιωνόταν από τους Λαρισαίους βουλευτές κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνο, αρχικά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ελασσόνας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου και τους συνεργάτες του, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα νέα γραφεία του κόμματος στην Ελασσόνα, εκεί όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Δημ. Δριστέλας και τα μέλη της Οργάνωσης.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο Οργανωτικού της Ν.Δ., τον πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. Λάρισας και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας. Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από τον χαιρετισμό του «οικοδεσπότη» προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας κ. Δημ. Δριστέλα: «Ο πολίτης πρέπει να ακούγεται, να υπολογίζεται και να ενημερώνεται γιατί η κοινωνία των ενημερωμένων πολιτών είναι η κοινωνία των ενεργών πολιτών. Με την ενεργό συμμετοχή και προσπάθεια όλων μας, πολιτών αλλά και εκπροσώπων του κόμματος, μπορούμε να στηρίξουμε τις τοπικές οργανώσεις και να τις δώσουμε τη δύναμη που πρέπει ώστε να μπορούν να επεμβαίνουν αποτελεσματικά στη δημιουργική ανάπτυξη του τόπου μας. Οι αλλαγές δεν είναι ζήτημα ενός, αλλά ζήτημα συλλογικής ευθύνης, απέναντι σε μια κοινωνία με πολίτες που ξεπερνούν το ατομικό συμφέρον και αναζητούν την ανατροπή και την πρόοδο. Εμείς σαν ΔΗΜΤΟ θα είμαστε κοντά τους, στους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις τους και θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Στόχος μας να βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες. Η συνεργασία βέβαια όλων μας θα εξασφαλίσει την ενότητα και θα οδηγήσει στην ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης, στην πολιτική και τους πολιτικούς».

Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Μιλώντας, η προσκεκλημένη – τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη άσκησε δριμεία κριτική στη σημερινή κυβέρνηση της χώρας, «καταθέτοντας» χαρακτηριστικά: «Έχουμε την πιο καταστροφική κυβέρνηση, ίσως τη χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε από τη μεταπολίτευση και μετά, μια κυβέρνηση που παραλίγο να μας διώξει από την Ευρώπη, μια κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία με το σύνθημα «Η ελπίδα έρχεται» και μας έχει βυθίσει στη μιζέρια και στην απαισιοδοξία! Μια κυβέρνηση που ενώ υποσχέθηκε να σχίσει τα μνημόνια, μας έφερε ένα τρίτο επώδυνο και αχρείαστο 3ο μνημόνιο, και δυστυχώς ακούμε πως μπορεί να έρθει και ένα 4ο μνημόνιο! Όλοι μαζί να διώξουμε αυτή την κυβέρνηση για να ξαναδούμε τη χώρα να μπαίνει στο ίσιο δρόμο, να ανατάξουμε την οικονομία, να αναγεννήσουμε την κοινωνία. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που συνθέτει και ενώνει. Σιγά σιγά ξαναβρίσκουμε τη σύνδεσή μας με την κοινωνία. Ήρθε ο καιρός να δώσουμε προοπτική και αισιοδοξία στον κόσμο».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε και για την περιοχή της Ελασσόνας, επισημαίνοντας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σε μία περιοχή που είναι διάσημη παντού για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα. Ο πρωτογενής τομέας που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι εμείς θέλουμε να δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση, διότι στο νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, ένα εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας, ο πρωτογενής τομέας για εμάς θα έχει τον πιο σημαντικό ρόλο. Γιατί πρέπει να κρατήσουμε τον κόσμο στην περιφέρεια, να είναι στην παραγωγή, τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια χρειάζεται στήριξη και που δυστυχώς βλέπει με τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα να μην έχει καμία προοπτική. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε έναν τόπο που μπορεί να αξιοποιήσει και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, το πανέμορφο περιβάλλον, την ιστορία, τον πολιτισμό, έτσι ώστε να δοθεί έμφαση και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Μίλησα προηγουμένως και με τον δήμαρχο. Η δική σας περιοχή θα πρέπει να σχεδιάσει μαζί με μας την ανάπτυξή της στη βάση του τρίπτυχου πολιτισμός – τουρισμός – περιβάλλον, και βεβαίως με την έμφαση στον πρωτογενή τομέα. Όλα αυτά θέλουν αγώνα και θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι».  

Ολοκληρώνοντας, η βουλευτής – τομεάρχης της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε με νόημα: «Από την Ελασσόνα στέλνουμε ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες. «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό της Ελλάδας. Πιστεύω ότι ο πατριωτισμός είναι μία έννοια που δεν πρέπει να τη συγχέουμε με τον εθνικισμό και τον λαϊκισμό. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την πατρίδα μας, την ιστορία μας, τη θρησκεία μας. Όλοι μαζί, στέλνουμε από εδώ μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για μια Ελλάδα φωτεινή, δυνατή, που θα μας κάνει υπερήφανους».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων.

Στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας έδωσαν το «παρών»:

Οι βουλευτές Λάρισας – τομεάρχες της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημ. Παπαδημόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Αθαν. Παιδής, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας – πρ. έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Αντ. Μπίσμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρ. βουλευτές κ.κ. Ιωάν. Παπαδημόπουλος και Ελευθ. Κυριακού, παλαιά και νέα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι πολιτευτές κ. Στέλλα Μπίζιου, κ. Ελένη Αξιόγλου, κ. Αικατ. Ζαχείλα, ο γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Βασ. Σπανάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας κ. Δημ. Δριστέλας, πρόεδροι και μέλη γειτονικών ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ., ο αγροτοσυνδικαλιστής κ. Χρ. Σιδερόπουλος, δεκάδες στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass