Εκδήλωση για την υγιεινή διατροφή των παιδιών

Δημοσίευση: 23 Νοε 2016 15:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Νοε 2016 18:16

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, ο Δήμος Ελασσόνας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου -Ελασσόνας, συνδιοργανώνουν εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στην Αίθουσα Θεάτρου Βασιλείου Φαρμάκη στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας, με θέμα: «Ελάτε να γνωριστούμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές».

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Μουταφίδη Έφη ,η οποία θα αναφερθεί στη μεσογειακή διατροφή.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει εισήγηση από τα μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας του Κ.Π.Ε Κισσάβου Ελασσόνας με θέμα :Βιολογικά προϊόντα και η σημασία τους στην καθημερινή διατροφή.

Στο τέλος της ομιλίας θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες και βιωματικά παιχνίδια που θα αφορούν στη διατροφή, στις οποίες θα συμμετέχουν οι μικροί θεατές της εκδήλωσης .

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας- παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος η <<Πόλη που Μαθαίνει>>. Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243.2410680220, fax:2410-680244 ή μέσω e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass