ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εξαιρετική η παρουσία ALFA WOOD και ALFA SET στην έκθεση EXPOHOTEL

Δημοσίευση: 27 Νοε 2016 7:55

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο του ομίλου AW με την συνεργασία της «Alfa set contract», ολοκληρώθηκε η έκθεση της Expo Hotel στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO στο Π. Φάληρο από 19 έως 21 Νοεμβρίου .

Οι επαγγελματίες επισκέπτες του τουριστικού κλάδου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη του ομίλου για όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ποικιλοτρόπως και άψογα εναρμονισμένα στον χώρο καθώς και για τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει ο όμιλος για κάθε είδους εγκατάσταση & ανακαίνιση κατοικίας, ξενοδοχείων και όλων των επαγγελματικών χώρων.

Στα ξεχωριστά περίπτερα του ομίλου – παρουσιάστηκαν ειδικής κατασκευής ξενοδοχειακά δωμάτια από την Alfaset contract, ενώ η Alfa Wood Group εκθείασε τη νέα της συλλογή σε μελαμίνες-πάγκους-ακρυλικές επιφάνειες & Laminate, παρέχοντας ολοκληρωμένες, οικονομικές και εργονομικές λύσεις.

H Alfa set contract, μέλος τoυ ομίλου Αlfa Wood Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται στον τομέα εξοπλισμού και επίπλωσης επαγγελματικών & ξενοδοχειακών χώρων και υποστηρίζει με συνέπεια την τουριστική βιομηχανία. Καλύπτει κάθε ανάγκη και επιθυμία σας, παρέχοντας έξυπνες, καλαίσθητες & οικονομικές λύσεις σε ό,τι αφορά την ξύλινη επένδυση.

Αποτελώντας σημείο έμπνευσης για τον τουριστικό κλάδο και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, η ALFA WOOD πιστεύει ότι θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επισκεπτών της, των πελατών της καθώς και των απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass