Οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Λάρισας

Δημοσίευση: 29 Νοε 2016 16:17

Την απόφαση για τους επτά εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, οι περισσότεροι μάλιστα με δικαίωμα υπογραφής, υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

Σύμφωνα με την απόφαση πρόκειται για τους εξής:

Η Δημοτική Σύμβουλος Δέσποινα Αράπκουλε από το Τμήμα Πολιτισμού – Επιστημών της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοιν. Πολιτικής τη λειτουργία βιβλιοθηκών και των λεσχών πολιτισμού καθώς και την εξουσιοδότηση υπογραφής των σχετικών με το παραπάνω θέμα υπηρεσιακών εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων. Επιπλέον, θα έχει το συντονισμό των λειτουργιών και υπηρεσιών του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου καθώς και την εξουσιοδότηση υπογραφής των σχετικών με το παραπάνω θέμα υπηρεσιακών εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων.,

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Κωσταρόπουλος: Την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό όλων των λειτουργιών του Τμήματος Αθλητισμού της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοιν. Πολιτικής. Την εξουσιοδότηση υπογραφής όλων των υπηρεσιακών εγγράφων που αφορούν τη λειτουργία του Τμήματος Αθλητισμού της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοιν. Πολιτικής πλην χρηματικών ενταλμάτων.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κων. Τσιαούσης, την οργάνωση, την εποπτεία, το συντονισμό όλων των λειτουργιών των ΚΑΠΗ που ανήκουν στη Δ/νση Πρόνοιας και την εξουσιοδότηση υπογραφής όλων των σχετικών με αυτά θέματα υπηρεσιακών εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχαήλ Αναστασίου, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό όλων των λειτουργιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που ανήκει στο Τμήμα Υποστήριξης Ερευνών & Κοιν. Αρωγής της Δ/νσης Πρόνοιας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Βλησσαρούλης, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό των υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Καλτσάς, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό των υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Γιάννουλης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσιλιμίγκας, την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό όλων των λειτουργιών του Λαογραφικού Μουσείου, που ανήκει στο Τμήμα Πολιτισμού Επιστημών της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοιν. Πολιτικής, στα πλαίσια της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass