Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

"Τα κονδύλια υπήρχαν - Θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι"

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 16:06

Απάντηση σχετικά με την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για τους απλήρωτους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς, δίνει ο δήμος Λαρισαίων.

"Ολες οι ενέργειες του Δήμου Λαρισαίων για την πληρωμή των εργαζομένων έγιναν εγκαίρως και τα κονδύλια υπήρχαν στους σχετικούς κωδικούς.

Ωστόσο, δεν επιτράπηκε απο τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές η καταβολή χρημάτων, απο πιστώσεις της προηγούμενης περιόδου του συγκεκριμένου προγράμματος.

Μετά απο συνεχείς παρεμβάσεις στην ΕΕΤΑΑ, που είναι ο φορέας διαχείρισης του προγράμματος, υπήρξαν διαβεβαιώσεις για καταβολή της α' δόσης του νέου προγράμματος, εντός των ημερών, προκειμένου να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων. Επίσης, απο την ΕΕΤΑΑ πληροφορηθήκαμε ότι τα ίδια προβλήματα έχουν όλοι οι Δήμοι χωρίς καμία εξαίρεση.

Σύμφωνα, λοιπόν με τις διαβεβαιώσεις της ΕΕΤΑΑ, οι εργαζόμενοι αναμένεται να πληρωθούν στην επόμενη μισθοδοσία, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Για άλλη μια φορά τέλος επιβεβαιώνεται η ανάγκη ύπαρξης σταθερού και μόνιμου προσωπικού, ειδικά σε ευαίσθητες δομές που δεν πρέπει να εξαρτώνται απο την πορεία ευρωπαικών προγραμμάτων".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass