ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΕΦΤΑΣΕ...

OPEN WEEKEND TESTD RIVE στη Δ. & Ε. ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ 10 & 11 Δεκέμβρη

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2016 8:25

Το νέο Citroen C3 έχει ένα τολμηρό σχεδιασμό που του χαρίζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Έχει γενναιόδωρες καμπύλες που παράγουν μία ισχυρή, ενεργητική στάση. Με λείες γραμμές και δροσερά χρώματα κάνουν το Νέο C3 μια αδιαμφισβήτητη νέα τάση. Είναι ένα προσιτό μοντέλο μεσαίας κατηγορίας και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού με την υπόσχεση ενός μοναδικού αυτοκινήτου.

Για την εξωτερική διχρωμία, υπάρχουν τρία χρώματα οροφής, καθώς και επιλογές χρωμάτων για τους προβολείς ομίχλης, καθρέπτες, και τα Airbumps®. Στο εσωτερικό, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών πακέτων ανάλογα με τη διάθεσή σας. Eσωτερικά η αίσθηση της προηγμένης άνεσης ξεκινά με τα καθίσματα, την πανοραμική ηλιοροφή, τους έξυπνους χώρους αποθήκευσης και τον γενναιόδωρο χώρο των επιβατών. Αυτές οι πρώτες εντυπώσεις επιβεβαιώνονται από τα χρώματα και τα υλικά, τα οποία αντλούν εμφανή έμπνευση από τον κόσμο των επίπλων και τα ταξίδια, σύμφωνα με το στόχο του Νέου C3 για να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται κυριολεκτικά σαν στο σπίτι τους όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο.

Για την κίνησή του το Νέο C3 φέρνει προηγμένες τεχνολογίες. Εξοπλίζεται με οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τελευταίας γενιάς, τεχνολογίας PureTech και BlueHDi. Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, διατίθεται με τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης PureTech 82 και 110 S&S, καθώς και με τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi 75 S&S και BlueHDi 100 S&S. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν: 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορίας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσή νεκρής γωνίας.

ΗΡΘΕ στη Δ. & Ε. ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ και σας περιμένει να το ανακαλύψετε σε ένα διήμερο OPEN weekend TEST DRIVE στις 10 & 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις εγκαταστάσεις CITROEN στο 7ο χλμ. Λάρισας – Θεσ/νίκης. Πληροφορίες στο: 2410 922450-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass