ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΚΕ(μ-λ) ΛΑΡΙΣΑΣ

«Αντίσταση στο κλίμα τρομοκρατίας»

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2016 17:12

Η κομματική οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει «την προκλητική παρουσία της αστυνομίας, με δυνάμεις τον ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, αλλά και ασφαλιτών στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου»,

συνεχίζοντας στην ανακοίνωσή της: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το έργο των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και αντιμετωπίζει τις διαδηλώσεις και λαϊκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ως εχθρικές. Κάθε ψευτοδημοκρατικό προσωπείο πετιέται και το πραγματικό πρόσωπο και αυτής της κυβέρνηση έχει αποκαλυφθεί. Η παρουσία της αστυνομίας στην πόλη μας εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα τρομοκράτησης του λαού για να περάσει πιο εύκολα η πολιτική των βάρβαρων μνημονίων.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον λαό να συγκροτηθεί ενάντια στο κλίμα τρομοκράτησης που επιβάλλει και αυτή τη κυβέρνηση. Να βγει αποφασιστικά στους δρόμους και να πλαισιώσει την απεργία στις 8 Δεκέμβρη ενάντια στα βάρβαρα μνημόνια. Να υπερασπιστεί με τους αγώνες του τα δημοκρατικά του δικαιώματα. Να υπερασπιστεί το μεροκάματο το δικαίωμα στην Ασφάλιση τη σύνταξη την υγεία την παιδεία». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass