ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δύο χωριστές συγκεντρώσεις εργαζομένων

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2016 14:30

Με δύο χωριστές συγκεντρώσεις οι εργαζόμενοι των Φαρσάλων συμμετείχαν στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με αιχμή το φορολογικό και ασφαλιστικό, καθώς και άλλων μέτρων που υποβαθμίζουν το επίπεδο διαβίωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φαρσάλων πραγματοποίησε τη συγκέντρωσή του στα γραφεία του, με ομιλητή τον πρόεδρο του Ε.Κ. κ. Γρηγόρη Γούσια και ακολούθησε η συγκέντρωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Φαρσάλων και του ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων κ. Απόστολο Αναγνώστου.

Οι δύο ομιλητές μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι «υποβαθμίζεται το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που εθελοτυφλεί και συνεχίζει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές εις βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αγροτών και γενικότερα της μικρομεσαίας τάξης. Ερχεται νέος οδοστρωτήρας μέτρων και όλοι μαζί πρέπει να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας. Πρέπει να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα με τους συνεχείς αγώνες μας κατά της φτώχειας, της ανεργίας, της κατάργησης του κοινωνικού κράτους, της κρίσης και των ελλειμμάτων. Δεν πρέπει να θυσιάσουμε τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας για να μεγαλώνουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων».

Και στις δύο συγκεντρώσεις εγκρίθηκαν τα ψηφίσματα που εκδόθηκαν και τα οποία περιελάμβαναν τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass