ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Αυξάνονται οι κλοπές στη Σπηλιά

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 14:38
Μεγαλύτερη αστυνόμευση στη Σπηλιά ζητά ο πρόεδρος του χωριού κ. Βασίλης Νταής Μεγαλύτερη αστυνόμευση στη Σπηλιά ζητά ο πρόεδρος του χωριού κ. Βασίλης Νταής

Συνεχίζονται τα κρούσματα κλοπών στην ορεινή Σπηλιά Κισσάβου παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι κάτοικοι να προστατέψουν τις περιουσίες τους, οικίες, βοηθητικούς χώρους κ.λπ.. Αυτή τη φορά άγνωστοι δεν σταμάτησαν τις κλοπές μόνο σε κτήματα και σε αποθήκες που βρίσκονται εκτός των κατοικημένων περιοχών αλλά εισέβαλαν και σε οικίες Σπηλιωτών κυρίως στη δυτική πλευρά του χωριού, στον δρόμο Σπηλιάς – Συκουρίου.

Οι αδίστακτοι κλέφτες με θρασύτητα μπήκαν στα σπίτια και αφαίρεσαν ό,τι μπορούσαν να μεταφέρουν. Ακόμα στο χωριό ζουν πολλά μοναχικά άτομα, κυρίως ηλικιωμένοι οι οποίοι ζουν με τον συνεχή φόβο των κλεφτών.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς κ. Βασίλης Νταής αγανακτισμένος καταγγέλλει το γεγονός και ζητά περισσότερη αστυνόμευση και παραδειγματική τιμωρία των κλεφτών όταν συλλαμβάνονται.

Και οι αγρότες ζητούν από την πολιτεία, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη γενικότερα, να κάνουν άμεσες παρεμβάσεις ώστε να διαπιστωθεί αυτά τα κλεμμένα υλικά σε ποιους πωλούνται και εκείνοι που τα αγοράζουν αν τα αγοράζουν νόμιμα, έτσι ώστε να σταματήσει το κακό.

Δεν είναι λίγοι, λέει ο κ. Νταής, που προτείνουν οι κάτοικοι του χωριού και οι ιδιοκτήτες να απευθυνθούν σε ιδιωτικές εταιρίες «ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ» για να προστατέψουν όχι μόνο τις περιουσίες τους αλλά να προστατευτούν και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Διαφορετικά οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Τέλος ήδη οι κάτοικοι κάνουν περιπολίες στο χωριό τους προστατεύοντας τις περιουσίες τους.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass