ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Συκούριο

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2016 9:34

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, που έχει στηθεί στο κέντρο της πλατείας Ρήγα Φεραίου στο Συκούριο. Ο Δήμος είχε ετοιμάσει μια γιορτή στο κλίμα των ημερών, με προσκεκλημένους μικρούς και μεγάλους.

Το «σήμα» έδωσε η Μπάντα του Δήμου Τεμπών, παίζοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ακολούθησε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.

Το απόγευμα πριν την έναρξη για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου η μουσική σχολή του Δήμου Τεμπών έδωσε τη δίκη της νότα στην δημοτική βιβλιοθήκη, μικροί και μεγάλοι τραγουδήσανε και παίξανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια .

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ακόμη ο ιερέας του χωριού π. Βασίλειος Μπουρδούβαλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Νταφούλης, Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, το μέλος του τοπικού συμβουλίου κα Μίνα Ζαμπέκα, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσης σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη συνάντηση των φιλαρμονικών που συνδιοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λιτοχώρου.

Τέλος, σήμερα Σάββατο ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας, θα «ανάψει» το χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην πλατεία του χωριού:

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου περιμένει όλους μικρούς και μεγάλους στην πλατεία της Ελάτειας του Δήμου Τεμπών.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 17:00 με χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα μικρά παιδιά.

Θα ακολουθήσει στις 7 μ.μ. το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου -ο ουρανός θα γίνει μέρα, τεχνητό χιόνι, εδέσματα, αναψυκτικά, λουκουμάδες και άλλες εκπλήξεις».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass