Η Αγιά άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2016 8:43

Με το μήνυμα της ειρήνης για όλους τους ανθρώπους και ειδικά για τα παιδιά όλου του κόσμου, ο Δήμος Αγιάς, μαζί με τους συνεργαζόμενους φορείς, παρουσία αρκετών δημοτών παρά το πολύ κρύο, άναψε, εν μέσω πυροτεχνημάτων, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Αγιάς, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Τα συγχαρητήριά του σε όσους δούλεψαν για τη συγκεκριμένη γιορτή και τις ευχές του προς όλους για καλές γιορτές έδωσε ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας επισημαίνοντας την ανάγκη της συνεργασίας, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, μικρά παιδάκια άφησαν στον ουρανό δεκάδες μπαλόνια με την ευχή να επικρατήσει επιτέλους η ειρήνη σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η χορωδία του τοπικού Γυμνασίου τραγούδησε όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και έψαλε παραδοσιακά κάλαντα υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής κ. Ευαγγελίας Μπεϊνά.

Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν ψητά κάστανα, ζεστή χορτόσουπα, τσάι και άλλα τοπικά εδέσματα, ενώ όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Αϊ Βασίλη στο έλκηθρό του και τους βοηθούς του, τις νεράιδες και τα ξωτικά που συνέθεταν μια παραμυθένια εικόνα, τους καλικάντζαρους και το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη που θα συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του μόνιμου γιορτινού διάκοσμου στην κεντρική πλατεία της Αγιάς.

Επίσης, στα παιδιά μοιράστηκαν καραμέλες και γλειφιτζούρια από τον Εμπορικό Σύλλογο, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της δημιουργικής συμμετοχής των σχολείων με μπαζάρ, σχεδιασμό αφίσας και άλλα, και του εργαστηρίου του «Μιλτιάδη Δάλλα» με τους καλικάντζαρους και τα ξωτικά.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων με τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Αγιάς, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Επαγγελματική Ένωση Δήμου Αγιάς, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» με το εργαστήρι ζωγραφικής της κ. Ευαγγελίας Χατζούλη, ο κ. Δημήτρης Γεωργούλας με την παρασκευή της σούπας, εθελοντές ξυλουργοί και εθελοντές πολίτες.

Στη γιορτή έδωσαν το «παρών» η αντιδήμαρχοι Χριστίνα Γιαννουλέα και Αστέριος Τσιώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Σκαρκάλης, Γιώργος Κούκας, Βασίλης Σμυρλής, Σωτήρης Μάρκου, Αναστασία Ζιούλη, Γρηγόρης Καλαγιάς, Γιώργος Μασούρας και Αντίγονος Βατζιάς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ» Βασίλης Βαλάρης και πρόεδροι τοπικών συλλόγων.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») / Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass