ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2016 10:35

Πλούσιες και φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ελάτεια του Δήμου Τεμπών, με πρωτοβουλία του Μορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας και σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών και την Τοπική Κοινότητα του χωριού.

Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε με το χριστουγγενιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς φίλους ενώ στη συνέχεια άναψε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το άναμμα του δέντρου πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο, τον πρόεδρο του Μ.Ε.Σ Ελάτειας και αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρο Ζάρρα και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνη Γκανάτσιο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ Ελάτειας κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το Δ.Σ του Συλλόγου καθώς και τον κόσμο που είναι δίπλα στον σύλλογο έτσι ώστε να πραγματοποιούνται τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Ακόμη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Καρατέγο που αυτά τα δύο χρόνια βρέθηκαν μαζί στο τιμόνι του οργανισμού.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους δημότες και να έχουν μια νέα χρονιά ελπιδοφόρα με υγεία. Ακόμη ευχαρίστησε τον Μ.Ε.Σ Ελάτειας για την πρόσκληση αλλά και για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ. Αντώνης Γκανάτσιος.

Στον χώρο της εκδήλωσης προσφέρονταν δωρεά του συλλόγου, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ποτά, αναψυκτικά και διάφορα γλυκίσματα καθώς και ζεστοί λουκουμάδες, και εδέσματα από τους σεφ Νίκο και Πάνο Χαϊντούτη. Αϊ Βασίλης ήταν ο Ιωάννης Κακαρδάκης που μοίρασε δωράκια στους μικρούς μας φίλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αρχιμανδρίτης π. Πορφύριος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας ,οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Τσεργάς , κ. Κώστας Νταφούλης και Αστέριος Σαΐτης , ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης και Γεώργιος Νικολάου, το μέλος τοπικού Συμβουλίου Ελάτειας κ. Θ. Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass