ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Μπαζάρ και Δέντρο των Ευχών από τη Λαογραφική Ελασσόνας

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 11:09

Διαφορετική Παρασκευή η σημερινή για τη Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας, που σήμερα οργανώνει χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (μπαζάρ και στόλισμα του Δέντρου των Ευχών) στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα ήδη έχει απλωθεί σε όλη την πόλη και τα εποχικά παζάρια «τρέχουν» με σκοπό να μας βάλουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των γιορτών, αλλά και να μας δώσουν πρωτότυπες επιλογές δώρων σε καλές τιμές. Η δημιουργία, η φαντασία και η αλληλοβοήθεια τονώνονται πάντα σε εποχές κρίσης και τα χριστουγεννιάτικα παζάρια έρχονται και φέτος να ενισχύσουν αυτές τις έννοιες, αφού σε αυτά μπορούμε να βρούμε ευφάνταστες δημιουργίες και διάφορα είδη δώρων σε καλές τιμές, που πολλές φορές μας δίνουν την ευκαιρία να ενισχύσουμε ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτσι, το τμήμα «Χειροποίητο Αντικείμενο – Εναλλακτικό Κόσμημα»(με υπεύθυνη την κ. Βάγια Γκερλιώτη) της Λαογραφικής- Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας, προσκαλεί όλο τον κόσμο σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, από τις 11.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, που έχει ως στόχο να βοηθήσει υλικά τα Ειδικά Σχολεία της Ελασσόνας.

Ακόμη, τα τμήματα εικαστικών της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας(με υπεύθυνη την κ. Εύα Βασδέκη), στολίζουν το Δέντρο των Ευχών, στη 1 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας. Τα μέλη των τμημάτων θα στολίσουν το δέντρο με δικές τους δημιουργίες, ενώ προσκαλούν όσα παιδιά επιθυμούν να φέρουν τα δικά τους στολίδια και να ευχηθούν όλοι μαζί για όλα τα παιδιά του κόσμου «ΑΓΑΠΗ - ΥΓΕΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass