ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΣΑΦΗ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ

Αναζητείται ο θησαυρός του Πυργετού

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2015 21:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:11

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Η κλασική ελληνική ταινία  « Ο θησαυρός του μακαρίτη»,  με την Γεωργία Βασιλειάδου και τον Βασίλη Αυλωνίτη φαίνεται ότι  θα επανέλθει στη μνήμη των μελών του Δημοτικού  Συμβουλίου Τεμπών κατά τη διάρκεια τη συνεδρίασης την  ερχόμενη Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα στην έδρα του Δήμου , το Μακρυχώρι.

Και αυτό γιατί πρώτο θέμα μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η συζήτηση σε αίτηση ιδιώτη: Γνωμοδότηση για άδεια εκσκαφής ανεύρεσης κρυμμένου θησαυρού, μετά από αίτημα πολίτη.

Η αίτηση αφορά  για προσπάθεια ανεύρεσης θησαυρού στην ευρύτερη περιοχή του Πυργετού. Σύμφωνα με το αίτημα  ο αιτών ζητά την άδεια και την δέσμευση έκτασης 50 στρεμμάτων για  την έρευνα για θησαυρό χωρίς να διευκρινίζει από που προέρχεται αυτός ο θησαυρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το ίδιο πρόσωπο ζήτησε και πήρε νόμιμη άδεια από το Δασαρχείο το 2013 και πραγματοποίησε έρευνα στην περιοχή της γέφυρας των Τεμπών  κοντά στη διασταύρωση εθνικής οδού και επαρχιακής οδού προς Ομόλιο σε δασική έκταση στην περιοχή, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης,  όπως επίσης τα στοιχεία που θα προσκομίσει ο πολίτης και αν αυτά πείσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών να αποφανθεί θετικά στο αίτημα ή θα το απορρίψει.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass