Δωρεά τροφίμων από τη ΔΗΜΤΟ Αγιάς της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2016 9:49

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Τρόφιμα στην Αρχιερατική Επιτροπή Περιφέρειας Αγιάς πρόσφερε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αγιάς της Νέας Δημοκρατίας. Σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της “Συμφωνίας Αλήθειας” με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγιάς κ. Χρήστος Χατζησαλάτας και τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας και τη στήριξή τους. Για τον σκοπό αυτό παρέδωσαν στον πρωτοπρεσβύτερο ιερέα π. Αθανάσιο Μακρή τρόφιμα που προμηθεύτηκε η ΔΗΜΤΟ Αγιάς με χρήματα των μελών της και με σκοπό να μοιραστούν με μέριμνα της εκκλησίας. Με την κίνηση αυτή συμβάλλουμε στην αναγνώριση της προσφοράς όλων όσοι εργάζονται αδιάκοπα για τη στήριξη των όσων έχουν ανάγκη.

Ως μέλη της ΔΗΜΤΟ Αγιάς αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό. Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Η “Συμφωνία Αλήθειας” της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass