Προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο Αγιάς

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 11:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Δεκ 2016 11:07

Εκατό κιλά αλεύρι πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣΓΗ.

Στην παραλαβή παρευρέθη η κοινωνική λειτουργός του Βοήθεια στο Σπίτι Γογουροπούλου Στυλιανή , η οποία ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους του ΘΕΣΓΗ τονίζοντας πως η χειρονομία τους είναι αξιέπαινη, καθώς σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε αποτελεί ένα παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και στήριξης της τοπικής κοινωνίας.Να επισημάνουμε , πως όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια , μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Αγιάς στο τηλ. 2494350115 και στα κατά τόπους γραφεία των Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Αγιάς.

Παράλληλα, εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς , πραγματοποίησε διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του. Διανεμήθηκαν 136 πακέτα με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και από ένα πακέτο με μελομακάρονα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Δήμο Αγιάς και εξυπηρετεί 136 οικογένειες που αντιστοιχούν σε πλέον των 355 ατόμων, υποστηρίζοντάς τους με προϊόντα βασικής διατροφής, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης. Η διανομή ολοκληρώθηκε επιτυχώς από το προσωπικό της υπηρεσίας Βοήθειας στο Σπίτι των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass