Ανασκόπηση 2016

«Παράσταση» χωρίς θεατές στο Κιλελέρ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΜΑΡΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 20:00

Τις αποδοκιμασίες αγροτών, με αφορμή την κυβερνητική πολιτική στον γεωργοκτηνο τροφικό τομέα, εισέπραξε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά που ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Κιλελέρ με αφορμή τη συμπλήρωση 106 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών, στις 6 Μαρτίου του 1910.

Τα πρωτοφανή γεγονότα σημειώθηκαν όταν αγρότες –μέλη του μπλόκου των Τεμπών πήγαν με τρακτέρ στον χώρο του μνημείου και, όπως είχαν προαποφασίσει, τα έθεσαν σε λειτουργία μαρσάροντας και κορνάροντας όταν έλαβε τον λόγο η κ. Βαγενά προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό, με αποτέλεσμα ενώ μιλούσε να μην ακούγεται. Νωρίτερα ο εκπρόσωπος των Συνεταιριστικών Οργανώσεων Θεσσαλίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών Βαγγ. Παπαγιαννούλης, απευθύνοντας χαιρετισμό ζήτησε από την κ. Βαγενά να μην αναγνώσει την επιστολή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγ. Αποστόλου, προτροπή που προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή όπως έπραξε και όταν ο εκπρόσωπος των νέων αγροτών, σχολιάζοντας την απουσία του υπουργού έκανε λόγο για «απαξίωση» της επετείου.

Η αντιπαράθεση γενικεύθηκε όταν κατευθύνθηκε στο βήμα της εκδήλωσης η κ. Βαγενά με τους αγρότες να κορνάρουν και να μαρσάρουν τα τρακτέρ τους, διαρκώς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass