ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Για το Προσκήνιο Πολιτισμού ο πρώτος διαγωνισμός

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2017 14:50

Στο Προσκήνιο Πολιτισμού θα αφορά «ο πρώτος διαγωνισμός στο πλαίσιο των έργων που θα ξεκινήσουν το 2017» τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Λαρισαίων, σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε προχθές, στο κτίριο του ΟΥΗΛ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον μητροπολίτη Λάρισας σεβ. Ιγνάτιο να ευλογεί την πίτα και τον δήμαρχο Λαρισαίων, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, να σημειώνει πως «το 2017 θα είναι χρονιά με σημαντικές αλλαγές που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών».

Ο κ. Καλογιάννης αρχικά υπογράμμισε την έμφαση που δίνει η δημοτική αρχή στην κοινωνική πολιτική για να χαρακτηρίσει κρίσιμο το 2017 με αφορμή και το σχεδιαζόμενο έργο. «Βρισκόμαστε» τόνισε ο κ. Καλογιάννης «σε μια περίοδο για την πόλη που θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές» καλώντας τους συμπολίτες «να κατανοήσουν και να στηρίξουν το σχεδιαζόμενο έργο που μεταξύ άλλων θα σημάνει και αλλαγές στο περιβάλλον.

Οι αστικές αναπλάσεις αποτελούν μόνο την αρχή του στρατηγικού σχεδιασμού της επόμενης 15ετίας, σχεδιασμού που στηρίζεται σε επιστημονική τεκμηρίωση. Η ολοκλήρωση του Προσκηνίου Πολιτισμού, στο κτίριο του ΟΥΗΛ, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Θα αποτελέσει τον πρώτο διαγωνισμό στο πλαίσιο των έργων που θα ξεκινήσουν το 2017, με 1,5 εκατ. ευρώ από ιδίους πόρους. Με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας το έργο θα ολοκληρωθεί στη θητεία μας» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υφυπ. Αγροτ. Ανάπτυξης Βασ. Κόκκαλης, οι βουλευτές Νίκ. Παπαδόπουλος, Μάξ. Χαρακόπουλος και Κων. Μπαργιώτας, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Ηλ. Λεοντάρης, ο ΑΤΑ Χρ. Χριστοδούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος, ο αστυνομικός διευθυντής Δημ. Γατσουνιάς, ο διοικητής της ΠΥ Λάρισας Γιαν. Ράπτης, ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Λ. Κίτσιος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γ. Μιχαλόπουλος καθώς και συμπολίτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass