ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Συνελεύσεις πριν τις εκλογές

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2017 8:58

Την προσεχή Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, προγραμματίστηκε να γίνει η κοινή συνέλευση των Οργανώσεων Μελών Ανατολικού και Δυτικού του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Στη συνέλευση θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, ενόψει της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και από την οποία θα εκλεγεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Στη συνέλευση των δύο οργανώσεων μελών της πόλης της Λάρισας μεθαύριο θα παραστεί το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος των οργανώσεων Θεσσαλίας του κόμματος, Θωμάς Τσούπος.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Ιανουαρίου, τα μέλη των δύο οργανώσεων μελών της Λάρισας, σε ξεχωριστές κάλπες, στα γραφεία του κόμματος, θα ψηφίσουν για την εκλογή των εκλεκτόρων τους στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη.

Αντίστοιχες διαδικασίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και οι υπόλοιπες οργανώσεις μελών του νομού (Ελασσόνας, Φαρσάλων, Τυρνάβου, Αγιάς, Κιλελέρ και Συκουρίου) και το εκλεκτορικό σώμα που θα προκύψει υπολογίζεται να αποτελείται από 100 περίπου άτομα, τα οποία και θα εκλέξουν στις 22 Ιανουαρίου τα μέλη της νέας Νομαρχιακής.

Μέχρι στιγμής, αντίστοιχες απολογιστικές συνελεύσεις έχουν πραγματοποιηθεί, πριν την αλλαγή του χρόνου, στις οργανώσεις μελών Αγιάς και Κιλελέρ, σήμερα θα γίνει η συνέλευση της Ο.Μ. Ελασσόνας, και την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκαν οι συνελεύσεις στις Ο.Μ. Τυρνάβου και Φαρσάλων.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass