ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΠΟΛΗ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Το Μπουρανί αύξησε τους επισκέπτες…

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2015 10:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:20

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Συνέντευξη Τύπου έδωσε, χθες το μεσημέρι, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου κ. Κώστας Κουλιός ο οποίος είχε και τη γενική ευθύνη για τη διοργάνωση του φετινού Τυρναβίτικου Καρναβαλιού και του Μπουρανί, πλαισιωμένος από την ομάδα γεγονότων προβολής του Δήμου Τυρνάβου.

Στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου – Αρχοντικό Καράσσου, ο κ. Κουλιός, πλαισιωμένος από τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι στη διοργάνωση είχαν θέσεις «κλειδιά» και συνέβαλαν στην ομαλή ροή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων χωρίς απρόοπτα και τυχόν προβλήματα, παρά την καταρρακτώδη βροχή, ειδικά τις ώρες της μεγάλης παρέλασης της Κυριακής της Αποκριάς, αναφέρθηκε στη διοργάνωση γενικότερα.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι το 35ο Τυρναβίτικο Καρναβάλι – Μπουρανί, γιορτάστηκε με επιτυχία, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες και τους δημιουργούς. Είπε επίσης ότι ο Δήμος Τυρνάβου υπόσχεται για το 2016 μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση.

Στο φετινό Τυρναβίτικο Καρναβάλι - Μπουρανί συμμετείχαν είκοσι πληρώματα και 2.100 καρναβαλιστές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και σκόρπησαν απαράμιλλο κέφι. Η τεχνική και αισθητική των αρμάτων κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, δίνοντας ένα ακόμη δείγμα των δυνατοτήτων των δημιουργών.

Η πρώτη προσπάθεια για ένα ολονύκτιο πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης στέφθηκε με επιτυχία. Στο γεγονός αυτό συνέβαλε και η τοποθέτηση μια μεγάλης καλαίσθητης τέντας η οποία και λόγω της έντονης βροχόπτωσης «αγκάλιασε» τις εκδηλώσεις στο κέντρο. Πρωτοβουλία που εκτιμήθηκε θετικά τόσο από επαγγελματίες, ντόπιους, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες.

Οι μουσικές και οι χοροί κράτησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες και συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας, στα δρώμενα της οποίας είχαν καθοριστική και σημαντική συμβολή, όπως πάντα, οι μπουρανίτες του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Γαϊτανάκι-Μπουρανί.

Καταλήγοντας ο κ. Κουλιός τόνισε ότι: «Τα δρώμενα του «Καρναβάλι -Μπουρανί Τυρνάβου» αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα και το κύριο γεγονός επισκεψιμότητας στην πόλη του Τυρνάβου. Επομένως, αποτελεί στοίχημα και θα καταβάλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες σε ενέργειες προώθησης και αποτελεσματικότερης προβολής. Ιδιαίτερη επίσης σημασία δίνουμε στον σχεδιασμό και την οργάνωσή τους με τρόπο που θα ευνοεί τη βιωσιμότητά τους, αλλά και την περαιτέρω κοινωνική και οικονομική τους ανταποδοτικότητα».

Η ομάδα που πλαισιώνει την Αντιδημαρχία Πολιτισμού με στόχο την υλοποίηση πολιτιστικών γεγονότων προβολής του Δήμου Τυρνάβου αποτελείται πέρα από τον κ. Κουλιό, από την κ. Ιωάννα Καλιαρδού γραμματέα Πολιτιστικών, την κ. Μαρία Γρηγοριάδου υπεύθυνη συντονισμού και Προώθησης, τον κ. Βασίλη Σαμουλαδά υπεύθυνο Οργάνωσης, τον κ. κ. Τέλη Μπλάντα υπεύθυνο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, τον κ. Γιώργο Κιτσούλη υπεύθυνο Εικαστικών Παρεμβάσεων και τον κ. Γιώργο Παπαλέξη υπεύθυνο Χορηγιών και Υποστήριξης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass