ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑΤ

Μείωση τιμής στο νερό ζητά η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2015 10:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:20

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Παρέμβαση υπήρξε από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, όπου επικεφαλής είναι ο κ. Στέλιος Χατζηκράχτης, αναφορικά με την απόφαση, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τυρνάβου (ΔΕΥΑΤ), για τον τρόπο που ψηφίστηκε ο διακανονισμός οφειλών στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ στο νερό ύδρευσης.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου με ανακοίνωσή της επαναλαμβάνει την πάγια θέση της να μην γίνει καμία διακοπή νερού στο οικιακό τιμολόγιο, να μειωθεί η τιμή του νερού κατά 30%, όσο και η ελάχιστη απώλεια του εισοδήματος από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, των κάθε φορά συγκυβερνήσεων, να καταργηθεί το πάγιο ύδρευσης και να καταργηθεί το τέλους 80% στους λογαριασμούς του νερού ύδρευσης στο Αργυροπούλι από το 2011, όπως έγινε και στον Αμπελώνα.

Και η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου συνεχίζει στην ανακοίνωσή της: «Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, με δήμαρχο τον κ. Π. Σαρχώση, καλεί με τελεσίγραφο τους υπόχρεους συμπολίτες μας να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και αν δεν ανταποκριθούν, να γίνεται διακοπή της υδροδότησης του ακινήτου.

Αυτή είναι «η στροφή στον πολίτη» που κάνει η δημοτική αρχή, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά;

Σε τι διαφέρει η πολιτική της στο συγκεκριμένο θέμα, από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Μαλάκου;

Πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες του Δήμου ότι, όσο συνεχίζεται η οικονομική κρίση και με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την ανεργία, την υποαπασχόληση, τους μισθούς πείνας και τη δυσβάσταχτη φορολογία να τσακίζουν τα λαϊκά στρώματα, δύσκολα θα μπορέσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, οι περισσότεροι των υπόχρεων και καλά είναι να μην καταφύγουν σε τέτοιες ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση που εκτός του επικεφαλής κ. Στέλιου Χατζηκράχτη προσυπογράφουν και τα μέλη δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Μπαντόγιας και Γιώργος Σακοράφας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass