Χειμερινές εκπτώσεις στη JYSK

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2017 8:45

Η JYSK, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για τις σπουδαίες προσφορές της.

Στα καταστήματα της JYSK οι πελάτες μπορούν να βρίσκουν όλο το χρόνο πραγματικά σπουδαίες προσφορές σε έπιπλα και είδη σπιτιού, στρώματα και άλλα είδη ύπνου και γενικά σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων η JYSK έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις σε πολύ περισσότερα προϊόντα.

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και για όλη την περίοδο των εκπτώσεων η JYSK θα περιμένει τους πελάτες της με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 60% σε επιλεγμένα προϊόντα, μεγάλες εκπτώσεις σε κατηγορίες προϊόντων αλλά και είδη καθημερινής χρήσης σε σταθερά χαμηλή τιμή όλο το χρόνο. Είτε πρόκειται για ένα αναπαυτικό καναπέ, μια κομψή καρέκλα ή ένα στρώμα με εγγύηση ποιότητας 25 ετών, είτε για είδη σπιτιού πρώτης ανάγκης, ο πελάτης της JYSK μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα βρει εξαιρετικά οικονομικές λύσεις σε προϊόντα με σκανδιναβικό design, αισθητική και υψηλά ποιοτικά standards.

Σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου, το κατάστημα θα είναι ανοιχτό από 11:00-20:00 και θα περιμένει τους πελάτες του με μια έκπτωση 10%, επιπλέον των ήδη πολύ χαμηλών τιμών, σε όλα τα προϊόντα!

Το κατάστημα της JYSK στη Λάρισα είναι ένα από τα πέντε καταστήματα που διαθέτει προς το παρόν η Δανέζικη αλυσίδα στην Ελλάδα και βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο Λάρισας-Τυρνάβου στη Γιάννουλη (εμπορικό πάρκο Carrefour-Μαρινόπουλος).

www.JYSK.com

T. 2410 591935

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass