ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

Μαχητική ανάκαμψη με στροφή στην κοινωνία

* Προτεραιότητα στην ενεργοποίηση μελών και την προετοιμασία για αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2017 11:00
Από τη χθεσινή συνέλευση του Ανατολικού και Δυτικού ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στο «Χατζηγιάννειο», παρουσία του μέλους της Κ.Ε. Θωμά Τσούπου Από τη χθεσινή συνέλευση του Ανατολικού και Δυτικού ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στο «Χατζηγιάννειο», παρουσία του μέλους της Κ.Ε. Θωμά Τσούπου

Στην τελική ευθεία για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και την εκλογή των εκλεκτόρων που θα αναδείξουν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Χθες, στο πλαίσιο της συνέλευσης των μελών Ανατολικού και Δυτικού ΣΥΡΙΖΑ και παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και υπευθύνου για τις οργανώσεις Θεσσαλίας Θωμά Τσούπου, παρουσιάστηκε ο απολογισμός της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, αποτυπώθηκαν τα θετικά και οι αδυναμίες των δράσεων σε εσωκομματικό επίπεδο και αναδείχτηκε ο καθοριστικός ρόλος της στην ενίσχυση των δυνάμεων του κόμματος.

Όπως επισημάνθηκε η Ν.Ε. στην τριετή θητεία της (αρχές 2014 – τέλη 2016), κλήθηκε να αντιμετωπίσει ιστορικής σημασία πολιτικά γεγονότα για την πορεία του τόπου ενώ σήμερα με αυξημένες πλέον ευθύνες και υποχρεώσεις καλείται να στείλει ένα σήμα μαχητικής ανάκαμψης και παρέμβασης των Ο.Μ. Ο απολογισμός εστιάστηκε σε δύο βασικά επίπεδα, στο πολιτικό, με την παρουσία του κόμματος σε επίπεδο νομού, στις αυτοδιοικητικές, στις βουλευτικές εκλογές και στο Δημοψήφισμα, καθώς και στο οργανωτικό, με την αποτίμηση των αποτελεσμάτων των γεωγραφικών Ο.Μ. – τμημάτων Ν.Ε. καθώς και της συνολικής εικόνας για τα μέλη του κόμματος.

"Η ανάγκη αναβάθμισης της κομματικής δουλειάς σε επίπεδο γεωγραφικών Ο.Μ. με περισσότερες δυνατότητες παρέμβασης – ενεργοποίησης μελών καθώς και εμπλοκής κομβικών τμημάτων (εργασιακό, αγροτικό) στην παραγωγή τοπικής πολιτικής αποτελεί προτεραιότητα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η μαχητική και ταξική παρέμβαση του κόμματος στην κοινωνία" τονίστηκε χαρακτηριστικά, οριοθετώντας το επόμενο "στοίχημα"…

Στο επόμενο διάστημα «θα πρέπει να μας απασχολήσει έντονα η προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ και Β’ βαθμού" . Οι συγκεκριμένοι σχεδιασμοί θα πρέπει να ειδωθούν υπό το πρίσμα της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να δώσει διέξοδο στην κρίση με τη συντριπτική πλειοψηφία των συσχετισμών (εσωτερικών – εξωτερικών) να βρίσκονται απέναντί της. Η κοινωνία συνεχίζει να έχει απαιτήσεις κυρίως από την Κυβέρνηση, το κόμμα όμως είναι αυτό που κεντρικά και τοπικά θα πρέπει να αποδείξει ότι με την αναβάθμιση της δουλειάς του θα μπορέσει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις περαιτέρω εξελίξεις, προς όφελος των τωρινών και των επερχόμενων γενεών και συνολικά του τόπου» επισημάνθηκε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass