ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Όταν το χιόνι σμίγει με τον αφρό της θάλασσας

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2017 15:43

Χρόνια είχε να δει χιόνι η παραλία και η θάλασσα των Μεσαγγάλων. Κι όταν αυτό έπεφτε κάποιες φορές η εικόνα διαρκούσε λίγες ώρες. Αυτή τη φορά το χιόνι στις παραλίες του Δήμου Τεμπών Καστρί -Λουτρό, Μεσάγγαλα, Κουλούρα έπεσε πολύ και η παρουσία του διήρκεσε πολλές μέρες σε θερμοκρασίες πρωτόγνωρες για τα παράλια του νομού Λάρισας που την προηγούμενη εβδομάδα έπεσαν μέχρι και -6 βαθμούς Κελσίου και στην Αιγάνη -13 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Αιγάνης κ. Κώστα Ζαφείρη, παρά τα όποια προβλήματα, λόγω της θάλασσας και με τη συνδρομή του εκχιονιστικού του Δήμου Τεμπών τα παράλια είχαν εύκολη πρόσβαση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο θαρραλέος επισκέπτης του χειμώνα στα Μεσάγγαλα στην παραλία ή και από τα καταστήματα που λειτουργούν και αυτή την περίοδο απόλαυσαν εικόνες μοναδικές . Εκεί που το χιόνι σμίγει με τον αφρό της αγριεμένης θάλασσας, στα ανοιχτά του Θερμαϊκού κόλπου, λίγο πριν συναντηθεί με το Αιγαίο πέλαγος, στον Κάβο Δερματά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass